Josep de Moner

Josep de Moner va néixer el 20 de desembre de 1947 a Olp (Pallars Sobirà). Llicenciat en Ciències de la Informació, va treballar al Diario de Barcelona i El Periódico de Catalunya.
El teatre és l’activitat cultural que els darrers deu anys ha marcat la seva vida. És promotor, productor i actor de les Festes del Setge d’Olp; una realització dramàtica sobre la Guerra del Pallars (1484-1487) que es representa cada mes d’agost per diversos escenaris del Pallars. Ha representat també moltes obres amb la secció de teatre del Casino l’Aliança del Poblenou de Lleida. Com a actor, va aparéixer a la sèrie Gran Nord de TV3.

  • El 2015 va publicar la seva primera novel·la: El mirall del Ventolau, amb una forta relació amb el
    Pallars
  • El 2018 va publicar la seva segona novel·la: Maria, guerra i pau. Aquesta novel·la es desenvolupa a Olp i el Batlliu

OBRES

Maria, guerra i pau

De Josep de Moner. Argument: Maria, guerra i pau és una novel·la basada en la història de superació d’una noia pallaresa que en els anys de la postguerra es veu obligada a abandonar els paisatges de la seva infància per afrontar un nou model de vida a la ciutat.

Més informació »

El mirall del Ventolau

De Josep de Moner. Resum: El protagonista és un català que ronda la quarantena, descendent d’una nissaga gitana barcelonina per part paterna i una altra de pallaresos benestants per part materna. Viu feliç a Chicago quan neix el seu fill i en aquest moment…

Més informació »