Allotjaments i altres serveis

La vall d’Àssua i el Batlliu tenen una oferta àmplia de serveis on podreu trobar llocs acollidors per domir i molt bona cuina. 
Totes les rutes que us proposem tenen el seu punt d’inici en un poble amb allotjament, o en un poble proper. Si voleu, també podeu fer una aturada en el camí i esmorzar o fer un àpat en algun dels bars i restaurants a peu de ruta. 

Tots els allotjaments de la vall d’Àssua i el Batlliu col·laboren amb el projecte i tenen a disposició dels clients informació i una biblioteca amb totes les obres que s’inspiren o prenen com a escenaris indrets d’aquesta zona.

Als restaurants trobareu cuina tradicional i plats de novel·la, que apareixen referenciats a les cartes de cada establiment.

També incloem al mapa altres serveis i establiments que participen en el projecte, com els museus (l’Ecomuseu dels Pastors de la vall d’Àssua organitza sortides literàries relacionades amb el llibre Les veus del Pamano) i formatgeries on podreu comprar formatge i iogurts artesanals de la vall.

Consulta el llista de serveis de la Vall